Хороший перекус до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога на йогурті
Хороший перекус до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога на йогурті

Хороший перекус до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога на йогурті

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася детальним рецептом смачного пирога, приготовленого на йогурті з малиною.

Для начинки:

  • 500 г малини,
  • 150 г цукру,
  • 80 г кукурудзяного крохмалю.

Для тесту:

  • 3 жовтки,
  • 80 г цукрової пудри,
  • 80 г розтопленого вершкового масла,
  • 1 ч. л. ванільного цукру,
  • 200-220 г борошна.

Для крему:

  • 500 г грецького йогурту,
  • 3 яєчні білки,
  • 30 г цукру,
  • 1 ч. л. ванільного цукру,
  • дрібка солі,
  • 50 г крохмалю.

Приготування:

Змішати малину з цукром, потім змішати воду з крохмалем і додати в малину. Закип'ятити, помішуючи, 2 хвилини. Остудити, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Приготування тіста: З'єднати жовтки з цукром та розтопленим маслом. Додати борошно, ванільний цукор та розпушувач. Замісити тісто. Розкачати його між двома листами пергаменту до діаметра 40 см. Перенести в роз'ємну форму, зняти верхній пергамент і розрівняти бортик. "Мастер Шеф" Литвинова додає, далі потрібно відрізати залишки тіста зверху, розпластати їх у пласт і загорнути у харчову плівку. Покласти у морозильник.

Приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Збити білки в пишну піну із цукром. Додати йогурт, розмішаний із крохмалем. Перемішати, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Складання тарта: Викласти холодну начинку на тісто, зверху викласти йогуртовий крем. Натерти заморожене тісто зверху кремом.

Запікання: Запікати у розігрітій духовці 1 год.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader