Щодня я боролась: Дорофєєва показалась топлес і розповіла про проблеми зі здоров’ям
Щодня я боролась: Дорофєєва показалась топлес і розповіла про проблеми зі здоров’ям

Щодня я боролась: Дорофєєва показалась топлес і розповіла про проблеми зі здоров’ям

Українська співачка Надя Дорофєєва поділилась відвертим фото та розповіла про проблеми зі здоров’ям.

Надя Дорофєєва показала фото топлес

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, на якому позує в широких джинсах та топлес. Дорофєєва обійняла себе двома руками, прикривши груди. На тілі Наді можна розгледіти татуювання.

– І тут захотілося обійняти… себе. Те, що ми забуваємо робити в потоці того трешу, в якому перебуваємо, – написала Дорофєєва.

Також Надя зізналась, що має проблеми з тиреотропним гормоном (ТТГ), який впливає на роботу щитоподібної залози.

Зараз дивляться

Протягом останніх 3 років співачка прокидалася відразу втомленою, постійно відчувала нестачу сил і навіть не розуміла, що причиною такого стану є підвищений рівень ТТГ.

– Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі вже 6 років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалось протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я просиналась втомленою, і далі – мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися, – поділилась артистка.

За словами Наді, вже як місяць вона почувається бадьорою, адже рівень ТТГ наразі в нормі.

– Я не знала, що ТТГ так впливає абсолютно на все. Я, доросла дівчинка, цього не знала. А точніше, я просто не звертала на це уваги, яку насправді повинна була звернути. Хочу уважніше зайнятися цим питанням. І вам нагадую: ну обійміть нарешті себе, – додала Дорофєєва.

Джерело матеріала
loader
loader