Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру
Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру

Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру

Заступниця міністра закордонних справ Ірина Боровець під час розмови з послом Домініканської Республіки в ФРН, за сумісництвом в Україні, Франсіско Карабайо Нунєсом запропонувала Домінікані приєднатися до реалізації української Формули миру.

Про це йшлося під час відеозустрічі дипломатів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МЗС.

Заступниця міністра висловила вдячність домініканській стороні за послідовну підтримку України в рамках ООН та інших міжнародних організацій у контексті протидії російській агресії проти нашої держави.

Україна запропонувала Домінікані приєднатися до Формули миру - Фото 1

"Особливу увагу заступниця глави МЗС присвятила ініційованій Президентом України Володимиром Зеленським Формулі миру, запропонувавши домініканській стороні приєднатися до реалізації цієї важливої для України ініціативи", - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Сторони обговорили шляхи активізації політичного діалогу між двома країнами, а також двосторонні контакти високого рівня на найближчу перспективу.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що продовжує діалог із Китаєм з метою залучити його до участі в майбутньому Саміті глобального миру у Швейцарії.

Фото: МЗС України

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader