Яблучно-морквяний пиріг – це чудовий десерт, що готується елементарно та з’їдається вмить. А ще він сповнений клітковини, що так необхідна нашому організму.
Рецептом цієї неймовірно ароматної та смачної страви поділилась фудблогерка з ніком tanya.perchik. В Instagram вона також розповіла, які інгредієнти потрібні для його приготування.
Інгредієнти
- Морква – 1 шт
- Яблука – 2 шт
- Яйце – 2 шт
- Вівсянка довгого варіння – 120 гр
- Розпушувач – ½ ч.л.
- Підсолоджувач за смаком
- Горішки за смаком
Спосіб приготування
1. Вівсянку перемолоти до стану борошна.
2. Натерти яблука та моркву, додати яйця та борошно з розпушувачем.
3. Додати підсолоджувач. Добре перемішати.
4. Викласти отриману суміш у роз’ємну форму, присипати горішками.
5. Відправити у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
6. Дістаємо з духовки та даємо повністю охолонути перед подачею.
На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами пирогів:
- Пиріг на молоці
- Тертий пиріг
- Пиріг з варенням