У Києві відбудеться музична конференція Urban Music сonf 2024
У Києві відбудеться музична конференція Urban Music сonf 2024

У Києві відбудеться музична конференція Urban Music сonf 2024

На події можна буде почути історію топового українського артиста про його шлях, дізнатися, як заробляти на своїй творчості, показати демку відомим продюсерам України, а головне – знайти людей з індустрії для майбутньої співпраці.

На конференції виступатимуть музичний продюсер Іван Клименко, креативний продюсер Володимир Завадюк, режисер Інді Хаіт, шоуранер Андрій Лузан, співаки Христина Соловій, Golubenko, а також секретний гість, якого оголосять згодом. Він розповість свою історію успіху на реальному прикладі та розкаже, як пройти шлях від мрії до великих концертів.

Спікери конференції говоритимуть про все, що необхідно знати людині, яка хоче зв’язати життя з музичним бізнесом: як написати хіт, підняти чек роялті, створити круту команду артиста та ефективно просувати себе в медіа.

Але Urban music conf – це не тільки про знання, як зазвичай буває на конференціях, а й про цінний нетворкінг. Після основної частини учасники зможуть взяти участь у Collab Club, де можна отримати фідбек про свій трек від топових продюсерів, законектитися з іншими музикантами та знайти людей для співпраці. Наприклад, на минулій конференції Yarmak купив біт у саундпродюсера, а молодий артист Яцишин отримав промо свого треку від команди Enko. 

Усі гроші з проданих квитків будуть відправлені до благодійного фонду Superhumans, всеукраїнського центру, що займається реабілітацією, протезуванням та реконструктивною хірургією для наших воїнів. Організатори планують зібрати 1 млн грн. 

Джерело матеріала
loader
loader