СБУ про вимоги РФ арештувати Малюка: Лише заява про поразку у війні вартує уваги
СБУ про вимоги РФ арештувати Малюка: Лише заява про поразку у війні вартує уваги

СБУ про вимоги РФ арештувати Малюка: Лише заява про поразку у війні вартує уваги

Намагаючись апелювати до норм міжнародного права, а саме до конвенції про боротьбу з тероризмом, МЗС РФ забуває, що саме кремлівський диктатор Володимир Путін офіційно оголошений у міжнародний розшук – зокрема, його чекають в Гаазькому трибуналі за викрадення українських дітей.

Так пресслужба СБУ прокоментувала вимоги РФ щодо арешту та видачі всіх причетних до підриву Керченського мосту, замахів на кремліських пропагандистів та рейдів РДК на території РФ, а також до теракту у Москві, на який взяла на себе відповідальність ІДІЛ.

– Особливо цинічно заяви про тероризм звучать від самої країни-терориста на фоні річниці звільнення Бучі та звірств, які там чинили росіяни. Ми памʼятаємо кожного загиблого українця і зробимо все, аби ворог отримав справедливу відплату, – наголошує СБУ.

Зазначається, що будь-які слова російського МЗС є нікчемними, а РФ насправді може зробити тільки одну заяву, яка вартує уваги – на весь світ оголосити про свою поразку у війні та про виведення окупаційних військ з української землі.

Зараз дивляться

Заява МЗС РФ щодо тероризму

31 березня щодо арешту голови СБУ Василя Малюка, а також успіх причетних до теракту у Москві, вбивств російських пропагандистів, підриву Кримського моста та рейдів РДК у Бєлгородській та Курській областях.

Зазначимо, що 22 березня, не дивлячись на те, що за це відповідальність на себе взяло терористичне угруповання Ісламська держава (ІД).

Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader
loader