Як швидко зробити сяючий макіяж: обличчя матиме неперевершений вигляд
Як швидко зробити сяючий макіяж: обличчя матиме неперевершений вигляд

Як швидко зробити сяючий макіяж: обличчя матиме неперевершений вигляд

Свіже та сяюче обличчя – тренд, що ніколи не вийде з моди. Вікові зміни, мімічні зморшки, пігментація та розширені пори надають обличчю тьмяності та створюють непотрібні акценти.

Експерти сходяться на думці, що у повсякденному макіяжі головне – сяючий та природній тон. Вони поділилися найефективнішими порадами про те, як створити рівний привабливий макіяж за лічені хвилини.

Крок 1. Підготуйте шкіру

Підготовка шкіри – це перший і найважливіший крок у щоденному догляді. Нідія Фігероа, візажистка із Нью-Джерсі, радить потурбуватися про ретельне та якісне зволоження. Слід використовувати засоби, що ніжно очищають і тонізують шкіру. Краще шукати доглядові засоби, які містять гіалуронову кислоту та сквален – ці компоненти допомагають у процесі зволоження.

Крок 2. Вирівняйте колір обличчя

Почніть із легкого відтінку шкіри, щоб надати природного сяйва. Сара Еган, відома візажистка із Нью-Йорка, рекомендує відмовитися від пензля для тонального крему, коли ви збираєтеся наносити сяючий фініш, а натомість обрати розтушовування кінчиками пальців.

"Змішайте трохи тональної основи розміром з горошину на долоні, а потім обережно втирайте її в шкіру кінчиками пальців – тепло рук пом’якшить емульсію продукту та допоможе їй природно лягати на шкіру", – радить Еган.

Відтінки з ефектом сяйва, як правило, більш легкі та дозволяють шкірі дихати. Для жирного типу шкіри краще обрати пудру. Нанесіть більш матову пудру на ділянки, які зазвичай часто пітніють: лоб, ніс та верхню частину губ.

Крок 3. Акцент за допомогою хайлайтера

На цьому етапі важливі три кроки: правильно обрана текстура засобу, ідеальний колір та оптимальна техніка нанесення. Рокаель Лізама, засновниця лінії макіяжу Rokael Beauty, радить використовувати хайлайтер на вилицях, переніссі, у внутрішній частині очей та під аркою брів.

М’який хайлайтер рожево-золотистого тону стане оптимальним для світлого типу шкіри. Нанесіть рідкий хайлайтер на шкіру та розтушуйте кінчиками пальців – цей відтінок забезпечує природне сяйво шкіри. Як тіні для повік можна використовувати кремовий бронзер.

Крок 4. Рум’яна

Додайте трохи крему або рідких рум’ян на щоки для сяючого, свіжого вигляду. Злегка промокніть аплікатором у двох-трьох точках на щоці, прямуючи вгору до вуха, а потім кінчиками пальців м’яко розтушуйте вгору для природного рум’янця.

Крок 5. Очі та вії

Для натурального макіяжу не потрібні яскраві тіні, достатньо просто нанести матовий відтінок, який наближається до вашого природного тону шкіри, по всьому віку. Підкресліть очі за допомогою якісної туші. Популярна техніка "mascara cocktailing" полягає у використанні кількох щіточок, щоб надати віям додаткового об’єму, довжини та чіткості.

Крок 6. Акцент на губах

Візажисти пропонують завершити образ прозорим або злегка тонованим блиском для губ. Виберіть колір, який буде гармоніювати з природнім кольором шкіри та рум’янцем на щоках.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як підібрати червону помаду під тон шкіри.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader