Як досягти ідеального тону обличчя після 40 років: не буде видно пори і зморшки
Як досягти ідеального тону обличчя після 40 років: не буде видно пори і зморшки

Як досягти ідеального тону обличчя після 40 років: не буде видно пори і зморшки

З віком тон шкіри на обличчі стає менш рівномірним. Пігментні плями, сліди від перенесених за життя проблем зі шкірою накопичуються робляться дедалі помітнішими, з'являються зморшки. Тому гостріше постає питання якісного покриття тональним засобом.

Як нанести його так, щоби він ліг бездоганним шаром і при цьому ефективно перекриа всі недосконалості, знають професійні візажисти. OBOZ.UA зібрав їхні поради з цього приводу.

Оберіть правильний пензель

Якщо ви віддаєте перевагу пензлю для нанесення тону, обирайте правильну форму інструменту. Так для кремових текстур найкраще підійде круглий з м’якою щетиною. А рідкі продукти оптимально накладати конічним пензлем. Проте він не буде дуже ефективним у розтушовуванні. Як виконати його правильно, поговоримо далі.

Наносьте пальцями

Всупереч поширеному стереотипу, насенення тону пальцями – зручний та ефективний метод. Особливо для рідких текстур. Але не забудьте перед тим, як приступити до макіяжу, добре вимити руки. Також нанесення пальцями буде ефективним, якщо ви хочете накласти кілька шарів тону.

Розтушовуйте спонжем для макіяжу

Наносити тон цим інструментом теж зручно, але не економно, адже він вбирає досить багато продукту. Але розтушовувати спонжем основу чи не найкраще, зокрема тому, що він зніме її там, де ви перестарались з покриттям. Використовуйте як кругові рухи, так і похлопування – залежно від ефекту, якого ви хочете домогтись. Але після такої розтушовки дайте тон час увібратись в шкіру.

Визначте свій правильний відтінок тону

Існують десятки і десятки відтінків тональної основи – світліших і темніших, з теплим і холодним підтоном. Серед них важливо обрати той, який буде максимально збігатись із вашою шкірою. Тестуйте засіб на нижній частині щоки і робіть це при денному освітленні. Якщо це дійсно ваш колір, ви не помітите присутності засобі на своїй шкір.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як освіжити за допомогою макіяжу навіть втомлене та хворобливе обличчя.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader