Люблю заробляти і витрачати: скільки коштує образ Анни Трінчер
Люблю заробляти і витрачати: скільки коштує образ Анни Трінчер

Люблю заробляти і витрачати: скільки коштує образ Анни Трінчер

Співачка Анна Трінчер зізналася, що любить заробляти гроші, щоби їх можна було витрачати на різні речі. Зокрема артистці подобається купляти брендові сумки.

Скільки коштує образ Анни Трінчер

Виконавиця хіта Очі зауважила, що у місті Лева не можна вийти вбраним абияк, адже тут чатує блогер Ніколас Карма. Тепер він спитав у Трінчер скільки коштує її лук.

За сумку Yves Saint Laurent Анна заплатила $1,7 тис. Другим за вартістю аксесуаром, ціну якого вказала співачка, виявився пасок Hermes за 15 тис. грн.

Зараз дивляться

Шкіряний плащ артистки від Bazhane коштує 20 тис. грн, а топ на одне плече зі шлейфом – 3 тис. грн, так само як джинси від українського бренду One Luxy Shop. Найдешевше Трінчер обійшлися ботильйони на підборах – 1,5 тис. грн.

Анна не стала називати ціну прикрас, якими доповнила образ, бо їх отримала в подарунок. Проте трішки розповіла про кільце, що прикрасило її руку.

– І це подарунок, але від колишнього вже. Пропозицію він мені з цим робив, пів року лежало. Я така: “Все! Я його продам, навіщо воно мені потрібно!”. Потім подумала, а чому ні? – поділилася Трінчер.

В коментарях відзначилися як шанувальники, так і хейтери співачки. Багато хто зрадів, побачивши на відео Анну Трінчер, яка встигла ще й заспівати свою нову пісню. Проте знайшлося чимало й тих, хто зазначив, що артистка їх дратує.

Джерело матеріала
loader
loader