Дуже швидко та смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'ясного пирога на лаваші
Дуже швидко та смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'ясного пирога на лаваші

Дуже швидко та смачно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'ясного пирога на лаваші

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ситний пиріг з лавашем та м'ясом, завдяки якому смак буде не лише соковитим, а й досить насиченим.

Інгредієнти:

  • 3 листа лаваша
  • 750 г фаршу індички
  • 50 г кінзи
  • 100 г зеленого лука
  • 1 ч.л сушеного часнику
  • 1 ч.л чорного перцю
  • 1 ч.л паприки
  • 1 рік
  • 1 ч.л сухих прованських трав
  • 300 г сметани
  • 3 яйця
  • 200 г моцарелли

Приготування:

Підготуйте інгредієнти: дрібно наріжте кінзу та зелену цибулю, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. У великій мисці змішайте фарш індички, нарізану кінзу та цибулю, сушений часник, чорний перець, паприку, сіль та сухі прованські трави.

В окремій мисці змішайте сметану, сіль та яйця.

Натріть моцареллу на великій тертці.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, нанесіть тонкий шар м'ясного фаршу на кожен аркуш лаваша і загорніть їх у рулети. Вийде три рулети.

Наріжте кожен рулет на шматочки заввишки, що відповідає вашій рознімній формі.

Викладіть шматочки вертикально у форму. Залийте заливкою зі сметани та яєць.

Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Дістаньте з духовки та посипте натертою моцарелою.

Поверніть у духовку і готуйте ще 10-15 хвилин, доки моцарелла не розтане, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader