Були надії: Синельников сказав, що думає про артистів-зрадників
Були надії: Синельников сказав, що думає про артистів-зрадників

Були надії: Синельников сказав, що думає про артистів-зрадників

Режисер Євген Синельников висловився про артистів-зрадників, з якими співпрацював до початку повномасштабної війни.

Євген Синельников про зірок-зрадників, що залишилися в РФ

За словами режисера-постановника Орел і решка, на початку повномасштабного вторгнення він сподівався достукатися до своїх колишніх колег, зокрема й до одеситки Регіни Тодоренко. Спроби виявилися безнадійними, а тому Синельников просто обірвав із ними зв’язок. Каже, спілкуватися з людьми, які підтримують знищення іншого народу – аморально.

– На початку війни ще були сподівання, що колишніх колег із країни-ворога треба просто проінформувати про всі жахи війни, щоб вони відкрито виступили проти вторгнення в Україну. Але всі вже знають, що результату абсолютно не було від спроб достукатися до них і знайти здоровий глузд у їхньому мовчанні, – поділився Євген.

Він додав, що виправдання зрадникам і мовчунам немає. І що відчуває сором, що колись працював із лицемірами, особливо з тими, хто народився в Україні, але обрав сторону зла.

Зараз дивляться

– Поки їхні рідні міста перебувають під постійними обстрілами і зазнають руйнувань, вони обирають мовчати. Це просто огидно і не піддається розумінню або вибаченню, – наголосив Синельников.

До слова, сам Євген зустрів війну в Бучі, в якій до 10 березня з родиною пробув в окупації російських військових. Після їм вдалося евакуюватися.

Фото: Євген Синельников

Джерело матеріала
loader
loader