Вас здивує таке поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога-ватрушки
Вас здивує таке поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога-ватрушки

Вас здивує таке поєднання: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого пирога-ватрушки

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити ідеальний пиріг-ватрушку для смачного чаєптію. Завдяки сиру пиріг буде м'якшим за звичайний і він добре поєднується зі зливами.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • Дрібка солі
  • 120 г м'якої олії
  • 250 г сиру 9%
  • 240 г борошна
  • 1 ч. л. кориці
  • 17 г розпушувача
  • 2 ст. л. крохмалю
  • 2 ст. л. цукру для присипки
  • 350 г слив

Інструкції:

Приготування тіста:

Збийте яйця з цукром та щіпкою солі до пишної піни, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Додайте м'яку олію та сир, перемішайте міксером на повільних обертах.

Поступово додайте|добавляйте| муку|борошно|, продовжуючи перемішувати, щоб вийшло однорідне тісто.

Приготування начинки:

"Мастер Шеф" Литвинова додає, розріжте сливи навпіл, відкладіть половину убік.

Наріжте половинки слив, що залишилися, на дрібні кубики.

Змішайте кубики слив з корицею та крохмалем.

Складання пирога:

Викладіть половину тесту у роз'ємну форму для випічки, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова. Поступово викладіть нарізані сливи зверху.

Потім викладіть тісто, що залишилося і утоплюючи половинки слив розрізом вгору. Випікайте пиріг при 160 градусах у заздалегідь розігрітій духовці протягом 1 години.

Через 50 хвилин посипте пиріг корицею та цукром, допікайте ще 10 хвилин.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader