Нещодавно стало відомо, що McDonald's розпочав співпрацю з українським агрохолдингом "Миронівський хлібопродукт" для виробництва курячих котлет для МакЧікен. Ця новина викликала великий інтерес у суспільстві.
Гендиректор компанії Юлія Бадрітдінова поділилася цією інформацією в інтерв'ю Forbes Ukraine.
За її словами, у компанії довгий час були труднощі із забезпеченням необхідного обсягу курятини через ветеринарні обмеження та складнощі з імпортом з-за кордону. Однак завдяки партнерству з агрохолдингом "Миронівський хлібопродукт" ситуація змінилася.
"У нас в Україні безліч ветеринарних обмежень з різними країнами, тому багато звідки ми не можемо везти м'ясо."
З початку 2021 року агрохолдинг постачав для ресторанів стрипси, а тепер вони змогли створити стандартні курячі котлети для МакЧікен.
Бадрітдінова зазначила, що це тривалий процес, який розпочався ще до війни. Тепер ресторани McDonald's розпочали поступовий перехід на нові котлети.
"Вже з квітня починаємо поступовий перехід на курячі котлети для МакЧікен, виготовлені МХП. Спочатку тестово в кількох ресторанах, а згодом – по всій Україні", - повідомила Бадрітдінова.
Крім того, Знай.ua повідомляв, БігБанош , ЧизДерун та ХеппіГуцулМіл: українці придумали назви страв першому "McDonald's" у Карпатах
Також ми писали про те, що курочки добре мчать: ціни на яйця в Україні знижуються.