Наближається Великодень, тож варто подумати про те, якими стравами можна порадувати рідних і друзів, які зберуться за святковим столом.
Одним з таких рецептів поділилася авторка кулінарної сторінки «Смачні рецепти на кожен день».
«Яйця в соусі «Тар-тар». Зберігаємо цікаві рецепти до Великодня. Обіцяю, ця страва стане справжнім хітом вашого пасхального столу», - запевнила блогерка.
І для приготування такої страви знадобляться яйця – 6 шт., мариновані огірки – 200 г, мариновані печериці – 170 г, цибуля шалот/червона – 1 шт., грецький йогурт – 400 г, майонез – 4 ст.л.,гірчиця – 1 ст.л.,сіль, перець – за смаком, зелена цибуля.
Рецепт чудової закуски до Великодня.
Першкий крок - яйця відварюємо і охолоджуємо. Тепер у миску слід викласти дрібно порізані огірки, печериці, цибулю. Додати йогурт, майонез, гірчицю, спеції та перемішати до однорідності.
Рецепт чудової закуски до Великодня.
Перекласти цей соус у форму, зверху викласти половинки відварених яєць та посипати дрібно посіченою зеленою цибулькою.
«Все. Готово і смачного!», - розповіла господиня про хід приготування Яйця в соусі «Тар-тар».
Рецепт чудової закуски до Великодня.
У коментарях до цього цікавого рецепту підписники на сторінку блогерки зазначають, що така ідея надзвичайна і що готувати такі яйця можна і на пікнік.
«Дуже гарна ідея, те що треба для святкового столу»,
«Цей салат обов'язково приготую завтра на пікнік»,
«Такі яйця будуть прикрасою столу».
Цього року дата Великодня у православних і греко-католиків припадає на 5 травня, а у римо-католиків вона припала на 31 березня.
Останні новини України:
Рецепт крабового салату до святкового столу: смакота з 5 хвилин.
Зі звичайної моркви по-корейськи і лаваша: рецепт неперевершеної закуски.
Паска буде найсмачнішою: рецепт ідеального тіста від Ектора Хіменеса-Браво.