Домашні котлети можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде з курячого м'яса. Щоб вони були соковитими, кулінари радять додати свіжі овочі та сир.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом курячих котлет, із сиром та сирою морквою, з часником та цибулею.
Інгредієнти:
- 600 г. фаршу з філе курки
- 2 зубчики часнику
- 1 цибуля
- 1 морква
- 20 г м'якого вершкового масла
- 60 г твердого сиру
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Часник, цибуля та морква подрібніть у чаші блендера або натріть на тертці.
2. Перекладіть овочі у фарш і додайте решту інгредієнтів. Вершкове масло має бути м'яким, а сир натріть на тертці.
3. Все добре перемішуємо до однорідної консистенції.
Смажте котлети!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Котлети по-київськи
- Котлети з крабових паличок
- Соковиті рубані котлети з індички