Тяжкохвора Тишкевич зі сльозами на очах показала лікувальну процедуру
Тяжкохвора Тишкевич зі сльозами на очах показала лікувальну процедуру

Тяжкохвора Тишкевич зі сльозами на очах показала лікувальну процедуру

Катерина Тишкевич просить шанувальників тримати за неї кулачки в її боротьбі з хронічним болем.

Наприкінці березня Катерина Тишкевич, яка вже понад вісім років страждає від хронічного головного болю напруги (ХГБН), скаржилася на погіршення здоров'я. Вона перебуває в постійному пошуку нового лікування, яке могло б полегшити її стан.

Сьогодні Тишкевич вдалася до процедури під назвою "транскраніальна магнітна терапія", імпульси якої посилюватимуться з кожною сесією. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Спершу вона ставилася до цього методу скептично, але наступний щабель - це курс лікування електрошоком, чого Катерині хотілося б уникнути через непередбачувані наслідки. На магнітну терапію її надихнув пацієнт зі схожим на її станом, якому цей метод приніс полегшення.

"Сьогодні пересіклися с пацієнтом, який теж проходить ці процедури і має ХГБН протягом 20 років. Сказав, що після другої відчув покращення. Свогодні вже восьма. Його попустило відсотків на 40%. Тримаємо кулачки за мене всі", - написала акторка.

Крім того, вона показала себе під час процедури. У неї постійно текли сльози та помітно тряслися руки, проте Катерина Тишкевич стійко трималася.

Катерина Тишкевич хвороба - як Тишкевич бореться з ХГБН / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Катерина Тишкевич - останні новини:

Раніше стало відомо, що Тишкевич стала жертвою шахраїв, які спекулювали на стані її здоров'я. Аферисти відкрили збір коштів "на відновлення" від її імені.

Також акторка розповіла, чому вона з чоловіком не заводить дітей. Катерина зізналася, що вирішальним фактором у цьому питанні стала її хвороба і вживання сильнодіючих препаратів.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader