Знадобиться усього два інгредієнти: як за одну хвилину приготувати ідеальну глазур на паску
Знадобиться усього два інгредієнти: як за одну хвилину приготувати ідеальну глазур на паску

Знадобиться усього два інгредієнти: як за одну хвилину приготувати ідеальну глазур на паску

Напередодні Великодня всі господині шукають найкращі рецепти для приготування пасок. Не менш важливою частиною є створення глазурі. І тут вам на допомогу прийдуть два інгредієнти.

Як правило, щоб приготувати ідеальну цукрову глазур на паску, необхідно мати певні кулінарні навички та немалий досвід, а тому цю частину приготування великодньої випічки часто вважають справжньою мукою.

Якщо не дотримуватися пропорцій води, цукру, лимонної кислоти і інших компонентів, то глазур виходить надто рідкою чи швидко густіє, а потім тріскається чи стає настільки твердою, що її неможливо відкусити.

Часто ще однією серйозною проблемою, яка чекає на кулінарів-початківців, є не до кінця розчинений цукор. Через нього глазур буде неідеальною, її смак сильно псується.

Щоб позбутися одразу всіх цих проблем та заощадити час, варто спробувати один простий спосіб. Ви можете приготувати "найшвидшу" глазур усього з двох інгредієнтів: популярні серед дітей маршмелоу та звичайна вода.

Для того, щоб приготувати ідеальну глазур на паску, вам знадобиться 40 г маршмелоу, які поміщаються у скляну ємність. До них додається 1 ст. ложка води. Потім ємність нагрівається на водяній бані чи відправляється в мікрохвильову піч. Якщо ви обрали останній спосіб, то маршмелоу розтоплюється імпульсами по 10 секунд. Ємність щоразу потрібно діставати і перемішувати для отримання ідеальної консистенції. Потрібно зробити не менше трьох підходів.

Максимум за хвилину ви отримаєте смачну та однорідну суміш, без крупинок цукру, які неприємно хрумтять на зубах. Цю суміш наносять на паску, а потім залишають на 2-3 години, щоб вона застигла.

Джерело матеріала
loader
loader