Дрони СБУ атакували аеродром та два нафтопереробні заводи в РФ, — джерела Фокусу
Дрони СБУ атакували аеродром та два нафтопереробні заводи в РФ, — джерела Фокусу

Дрони СБУ атакували аеродром та два нафтопереробні заводи в РФ, — джерела Фокусу

Після влучних ударів українських дронів, за повідомленнями джерел Фокусу, на військових об'єктах у Росії почались пожежі та евакуація персоналу.

У ніч з 26 на 27 квітня безпілотники Служби безпеки України атакували одразу два нафтопереробні заводи у Краснодарському краї Росії, а також один військовий аеродром. Про це Фокусу повідомило поінформоване джерело у спецслужбах.

На території військового аеродрому "Кущевська" розміщувалися десятки літаків, системи РЛС та РЕБ. За словами джерела Фокусу, атака на цей військовий об'єкт відбулась у співпраці з Силами оборони України. В результаті успішної операції на аеродромі почалась пожежа.

Важливо БПЛА вночі атакували РФ: в одному з регіонів спалахнув НПЗ, деталі (відео)

Крім того, цієї ночі дрони СБУ атакували одразу два нафтопереробні заводи у Краснодарському краї. Українські спецслужби влучно вдарили по ректифікаційним та атмосферним колонам Ільського та Слов'янського НПЗ. Ці колони — ключові технологічні об‘єкти на цих заводах.

Після влучань на НПЗ почалися пожежі та евакуація персоналу.

"СБУ продовжує ефективно відпрацьовувати по військових та інфраструктурних об‘єктах в тилу ворога, знижуючи потенціал Росії для ведення війни. В країни-терориста "бавовна" палає і буде палати", — зазначило поінформоване джерело.

Нагадаємо, У ніч з 26 на 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Ворог випустив 34 ракети, 21 з яких вдалось знищити. Внаслідок нічної атаки російських окупаційних військ пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. У Харківській області окупанти вдарили ракетою С-300 по території психлікарні.

Ввечері 26 квітняросійські війська атакували Україну крилатими та гіперзвуковими ракетами. Пізніше окупанти завдали удару по Салтівському району Харкова балістичною зброєю.

Теги за темою
СБУ
Джерело матеріала
loader
loader