![Трохи хрону та чотири яблука: великодня закуска, яку готуватимете і після свят](https://thumbor.my.ua/RaWwhukva9TjESfcHd3cVv7wYwE=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fe36eb9ff9ddcedd56d699e5d17d647d1.jpg)
Трохи хрону та чотири яблука: великодня закуска, яку готуватимете і після свят
Три інгредієнти, 20 хвилин часу — і смакота на столі
Великодній стіл — це не тільки пишні паски та різноманітні яйця. До свята кулінари також намагаються приготувати різноманітні м’ясні страви, а найкращою закускою до них вважається пікантний хрін. Саме він у великодньому кошику вважається символом людської фортеці та незламності людського духу. Також це міцне коріння, яке дає людині віру у Воскресіння Господа Ісуса Христа. Тому страва з хрону обов’язково має бути присутня на Великдень.
Однак ми сьогодні відійдемо від класичного рецепта і разом із Shuba приготуємо незвичайну закуску – хрін із яблуками. Для такої смакоти все, що потрібно – це почистити хрін та яблука, натерти, перемішати та заправити. Результат виправдає ваші очікування на 100%: кисло-солодке яблуко у поєднанні з дотепом хрону додасть великоднім м’ясним стравам особливого колориту.
Як приготувати пікантний хрін з яблуками
Інгредієнти на 4 порції:
- хрін — 100 г;
- яблуко — 4 шт.;
- сіль — 5 г.
Спосіб приготування:
- Чистимо, миємо і сушимо хрін. Натираємо його на дрібній тертці.
- Яблука також миємо, очищаємо їх від шкірки та видаляємо серцевину. Натираємо м'якуш на великій тертці.
- Змішуємо підготовлений хрін із яблуками. Солимо отриману масу і ретельно перемішуємо.
Відправляємо закуску в піалу і подаємо з домашньою бужениною. Близькі точно ахнуть від захоплення.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)