![Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки](https://thumbor.my.ua/dbUTGW1lKhv4x9vMUA_1xnkYudg=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F10c0c76d00186481c249f73b535ee235.jpg)
Смачна і ароматна сирна паска: чудовий рецепт Руслани Писанки
Наближається світле Воскресіння Христове і цей рецепт, за яким колись свої пасочки готувала Руслана Писанка, може сподобатись всім, хто любить ароматні і домашні сирні паски.
Для приготування сирної паски за рецептом Руслани Писанки знадобляться такі інгредієнти: домашній сир – 1 кг, вершкове масло – 250 г, сметана – 150 г, цукор – 3 ст. л., родзинки – 1 стакан, ванільний цукор – 1 ст. л, а також ще один цікавий та смачний інгредієнт, як мармелад - 200-300 г.
Хід приготування паски за рецептом Руслани Писанки наступний: сир разом з вершковим маслом, сметаною і цукром потрібно ретельно перемішати до однорідної маси. Туди також додаємо ванільний цукор.
Потім необхідно додати розпарені і віджаті родзинки, а також мармелад, нарізаний кубиками.
Майбутню паску за рецептом Руслани Писанки слід добре вимісити і викласти масу в марлю, туго зв'язати і поставити зверху прес.
Слід мати на увазі, що з паски буде виділятися рідина. Тому слід її поставити на дошку під нахилом.
Також Руслана Писанка радила ставити майбутню паску в прохолодне місце.
Для "дозрівання" пасочці знадобиться близько 10-12 годин. Потім, коли настане час, паску необхідно звільнити від марлі, викласти на блюдо і прикрасити мармеладом і різноманітними улюбленими посипками.
Останні новини України:
Щоб паска була смачною: рецепт легендарної Ніни Матвієнко.
Глазур для паски, яка не кришиться: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.
Як небанально і без зайвих витрат прикрасити паску: смачна ідея декору.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)