Рецепт паски Тіна Кароль знає від своєї мами. Готується вона за традиційним рецептом, але з додаванням горіхів та фруктів.
«Своїм справжнім шедевром вважаю сирну паску», - говорила Тіна Кароль.
Отже, для приготування паски за рецептом мами Тіни Кароль потрібні 1 кг кисломолочного сиру, 1 склянка вершків 10% жирності, 5 яєць, 2 склянки цукру, 1 пачка вершкового масла; по 100 р. родзинок (краще світлий), волоських горіхів, цукатів; 1 пакетик ванільного цукру, цедра одного лимона.
Рецепт сирної паски.
Крок перший: жовтки необхідно відокремити від білків і збити, додати вершки і довести до кипіння в каструлі з товстим дном, постійно помішуючи.
Поки маса остигає, Тіна Кароль радить обсмажити горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимити і просушити.
Цедру одного лимона потрібно натерти.
У масу викласти сир, вершкове масло і ретельно розтерти.
Потім додати родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор і добре перемішати.
Рецепт сирної паски.
Майбутню паску викладаємо у форму на два шари вологої марлі та ставимо в холодильник під гніт на 12 годин.
Готову паску Тіна Кароль прикрашає цукатами, глазур'ю та різноманітними посипками.
Зазначимо, що коли Тіні Кароль виповнилося 7 років, родина переїхала до Івано-Франківська. Саме звідси родом мати артистки, Світлана.
Останні новини України:
Щоб паска була смачною: рецепт легендарної Ніни Матвієнко.
Паска, яка смачніша за будь-яку магазинну: зірка "1+1" Алла Мазур дала рецепт.
Ольга Сумська поділилася рецептом паски, від якого в захваті.