Євробачення-2024: alyona alyona і Jerry Heil показали свій номер від Таню Муіньо на сцені у Мальме
Євробачення-2024: alyona alyona і Jerry Heil показали свій номер від Таню Муіньо на сцені у Мальме

Євробачення-2024: alyona alyona і Jerry Heil показали свій номер від Таню Муіньо на сцені у Мальме

У ролику можна детальніше роздивитися один з найдраматичніших фрагментів виступу, де скерована силою вітру Jerry Heil босоніж підкорює вершину камʼяної декорації. У цей час на масштабному світлодіодному екрані позаду неї в уповільненому темпі зʼявляються спалахи, інтенсивність яких зростає, що ближче співачка підходить до піку.

Того ж дня alyona alyona і Jerry Heil оголосили, що постановницею номера України на головній сцені Європи стала найвідоміша українська кліпмейкерка, дворазова номінантка премії «Ґреммі» — Таню Муіньо. Серед її портфоліо — робота зі світовими зірками Дуа Ліпа, Гаррі Стайлзом, Кеті Перрі, Дженніфер Лопес, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Doja Cat, Семом Смітом та Ленні Кравіцом.

Відео з другої репетиції alyona alyona та Jerry Heil на сцені Євробачення-2024 

“Ми неймовірно раді, що режисеркою номера стала Таню. Це вчергове підкреслює ідею нашої пісні: єдність людей, єдність жінок, дів! Таню Муіньо — сильна особистість, талант, що не просто представляє Україну на міжнародній арені — вона лідер, що створює тренди. На початку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам в нашій пісні і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке вразило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постановка зʼєднає серця по всьому світу в стремлінні до перемоги світла над темрявою!

Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є таким важливим для нас, тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею. Вона частина нашої культури", — розповідають артистки про співпрацю із відомою українською режисеркою в інтервʼю Billboard.

Побачити результати можна буде вже 7 травня в прямому ефірі з Мальме. 68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Півфінали Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena 7 та 9 травня, гранд-фінал конкурсу відбудеться у суботу, 11 травня.

Щодо подальших творчих планів alyona alyona та Jerry Heil розповіли, що після Євробачення-2024 планують два великих спільних концерти в Україні - у Львові 25 червня і в Києві 28 червня.

Фото: Alma Bengsston, Sarah Louise Bennett / EBU

Джерело матеріала
loader
loader