Ситуація важка: росіяни просунулися на одному із напрямків, пише DeepState
Ситуація важка: росіяни просунулися на одному із напрямків, пише DeepState

Ситуація важка: росіяни просунулися на одному із напрямків, пише DeepState

Росіяни мають намір зайти в український тил у Серебрянському лісництві

На лиманському напрямі росіяни спромоглися прорвати оборону ЗСУ. Ворог просунувся в районі Веселого на Донеччині.

На фронті спостерігається складна ситуація та має тенденцію до погіршення через тиск окупантів. Про це повідомив український інформаційний ресурс DeepState.

"Ситуація важка і має тенденцію до погіршення через великий тиск з боку ворога. На всьому відрізку від Роздолівки до Білогорівки (Л) московити намагаються прорвати позиції Сил оборони", — йдеться у повідомленні.

Ситуація у районі Веселого

Аналітики DeepState зазначили, що війська РФ сконцентрували підрозділи повітряно-десантної дивізії та активно наступають у районі Веселого. Ворог рухається вздовж залізниці на схід від села. На цій ділянці фронту стався прорив одного з підрозділів, який вичерпав свої ресурси за довгий час оборони. "Та й загалом бригада, яка стоїть у тому районі вже більше року без ротацій, тримається на межі сил ", – узагальнює картину DeepState.

Крім того, повідомляється, що російські військові провели спроби штурмів у районі Білогорівки, Золотарівки та Верхньокам’янки. Ворог намагався прорватися до Сіверська. У планах окупанти — зрізати Сіверський виступ для подальшого просування. Росіяни мають намір зайти в український тил у Серебрянському лісництві.

Аналітики зазначили, що для наступу основною силою противника є піхота, якою він "закидає" позиції ЗСУ. За даними DeepState, бої в цьому районі дуже динамічні, а позиції переходять із рук до рук.

Ситуація на фронті складна через брак у ЗСУ снарядів та людей. Західні аналітики оцінили, скільки часу потрібно для вирішення цих проблем.

Теги за темою
Донбас
Джерело матеріала
loader