Що сталося в бою Ломаченко – Камбосос: опубліковано відео найкращих моментів
Що сталося в бою Ломаченко – Камбосос: опубліковано відео найкращих моментів

Що сталося в бою Ломаченко – Камбосос: опубліковано відео найкращих моментів

Українець Василь Ломаченко (18-3, 13 КО) здобув ефектну перемогу над австралійцем Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО), ставши чемпіоном IBF у легкій вазі. Бій у Перті завершився достроково.

Наш співвітчизник із перших хвилин захопив ініціативу, демонструючи у рингу найвищий рівень. Василь розбивав захист суперника своїми фірмовими ударами, не залишаючи шансів опоненту. Камбосос ніяк не встигав за Ломой. Удари уродженця Сіднея дедалі частіше ловили повітря, а захист не справлявся з натиском українського бійця.

Розв'язка настала у 11-му раунді. Ломаченко влучив точно по печінці австралійця. Він узяв коліно, рефері відрахував нокдаун, Джордж підвівся, але далі поєдинок тривав недовго. За кілька секунд Василь ще одним ударом по корпусу відправив суперника у нокаут.

OBOZ.UA пропонує своїм читачам подивитися на найкращі моменти бою.

Нагадаємо, що після перемоги Василь не став згадувати Україну. Під час флеш-інтерв'ю у рингу 36-річний уродженець Білгород-Дністровського подякував Богові, своєму супернику та "усім людям".

Нагадаємо, що у своєму крайньому бою Ломаченко 21 травня програв володарю титулів WBC, IBF, WBA Super, WBO Девіну Хейні (30-0, 15 КО) і не зміг стати абсолютним чемпіоном. Бій у легкій вазі у Лас-Вегасі на арені MGM Grand Garden Arena пройшов усі 12 раундів та завершився одноголосним рішенням суддів 116–112, 115–113, 115–113.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader