Сирський заявив, про загострення ситуації на фронті
Сирський заявив, про загострення ситуації на фронті

Сирський заявив, про загострення ситуації на фронті

Наразі у Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ.  Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Він зазначив, що ситуація на фронті залишається загостреною, противник активно атакує наші підрозділи на декількох напрямках з метою просування вглиб території нашої держави. 

Підрозділи Сил оборони ведуть жорсткі оборонні бої, спроби російських окупантів прорвати оборону зупинено. 

 «Працює наша розвідка, артилерія, підрозділи безпілотних систем. Ми знаємо плани ворога і гнучко реагуємо на всі його дії. Для підсилення оборони вживаються всі необхідні заходи та оперативно приймаються рішення, в тому числі кадрові. Цього тижня обстановка на Харківщині суттєво загострилась. На даний час там тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ. Обстановка складна, але Сили оборони України роблять все, щоб утримати оборонні рубежі та позиції, наносять ворогу ураження», - заявив він.

Сирський поінформував, що на Куп’янському, Сіверському, Лиманському, Покровському напрямках тривають гарячі бої, ситуація дуже динамічно змінюється. 

«В одних районах противник має частковий успіх, в інших - Сили оборони витісняють противника та покращують своє тактичне положення. На Краматорському напрямку противник не полишає спроб оволодіти містом Часів Яр, продовжує наступальні дії східніше міста. Безуспішно намагається відновити втрачене положення в районі Кліщіївки. Попри складну ситуацію на фронті проводиться ротація підрозділів для відпочинку військовослужбовців та відновлення боєздатності бригад», - додав головнокомандувач.

Сирський заявив, про загострення ситуації на фронті - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Джерело матеріала
loader
loader