Альтернатива казармі: у Києві волонтери шукають намети для військових
Альтернатива казармі: у Києві волонтери шукають намети для військових

Альтернатива казармі: у Києві волонтери шукають намети для військових

Дуже важлива та потрібна ініціатива

Київські волонтери збирають намети для військових. За їхніми словами, селити новобранців до казарм — це погана ідея, бо туди з великою ймовірністю може прилетіти ворожа ракета.

Вирішити цю проблему можна за допомогою наметів, які є у багатьох із нас. Приносити "тимчасовий" дах над головою для новобранців можна волонтерці Ганна Розумна.

Так, столичні волонтери оголосили про те, що вони відкривають збір наметів. Це необхідно для того, щоб новобранці могли більш-менш комфортно та безпечно розташуватися на позиціях.

На думку волонтерів, заселяти до казарм воїнів ЗСУ — це дуже небезпечно, адже будь-якої миті туди може прилетіти ворожа ракета. Саме тому відкрито збір наметів у столиці.

Усіх бажаючих просять "потрусити" свої засіки та віддати на потреби ЗСУ намети.

"Раптом, ви зрозуміли, що у вас лежить простий недорогий намет і ви в походи все одно не ходите? І готові його віддати... У Києві можемо забрати або сказати, куди принести.

Повернути їхні можливості не буде. Але раптом ви купили собі крутий, а лишився скромний і непотрібний, який займає місце? Килишків не вистачає чи ще чогось. Чи старий армійський є? Чи намет після весілля вашого дядька?

Розумієте, не хочеться витрачати матеріальний ресурс (якого немає) на намети. Якщо у вас є зайва, яку ви готові подарувати, зробіть це.

І нехай промені добра спустяться на ваші голови", — написала Ганна Розумна у Фейсбук.

З усіх питань звертатися до Анни Розумної.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві дивом врятували самогубця, який хотів кинутися під потяг. Молодий чоловік перебував у збудженому стані і спочатку не йшов ні з ким на контакт.

Теги за темою
війна Київ Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader