Ніякої застави: "кримінальному авторитету" з Броварів змінили запобіжний захід
Ніякої застави: "кримінальному авторитету" з Броварів змінили запобіжний захід

Ніякої застави: "кримінальному авторитету" з Броварів змінили запобіжний захід

Згідно з рішенням апеляційного суду Віктор Журавель, який плювався і бився з поліцією, пробуде під вартою до 8 липня.

Справа відомого у Броварах "кримінального авторитета" Віктора Журавля отримала продовження. Після бійки з поліцейськими його затримали. Броварський міськрайонний суд обрав запобіжний захід: тримання під вартою до 8 липня із можливістю внесення застави. Сьогодні Київський апеляційний суд лишив Журавля під вартою на два місяці без права вносити заставу. Про це повідомляє видання "Трибуна Бровари".

Під час суду 10 травня у Броварах прокурор наполягав на триманні Журавля під вартою, але суддя Броварського міськрайонного суду Олександр Скрипка не взяв це до уваги й дозволив внести заставу в розмірі 242 тисячі гривень.

Суд над Віктором Журавлем

Прокурори Дарницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони подали скаргу до Київського апеляційного суду і, розглянувши її, суд виніс рішення у справі 50-річного військовослужбовця Віктора Журавля, який увечері 8 травня в комплексі відпочинку в селі Зазим’я в стані алкогольного сп'яніння плював на поліцейського, погрожував вбивством та наніс йому тілесні ушкодження.

Віктор Журавель напав на поліцейських у Броварах

Київський апеляційний суд підтримав і скасував ухвалу Броварського міськрайонного суду, що передбачала тримання підозрюваного два місяці під вартою з можливістю внесення застави.

Остаточне рішення апеляції – тримання під вартою до 8 липня без можливості внесення застави.

Фото: Нацполіція України
Віктор Журавель у залі суду
Фото: Нацполіція України

Сьогодні під час засідання в апеляційному суді прокурори заявили, що, якщо Журавель вийде під заставу, то він може впливати на свідків, переховуватись на окупованих територіях, або втекти за кордон.

Вони нагадали, що Журавель має одне кримінальне провадження, розгляд якого призупинений у суді на час перебування підозрюваного у війську.

Нагадаємо, після інциденту у селі Зазим'я Віктора Журавля затримали. На суді в Броварах з'ясувалось, що він командир підрозділу розвідників у званні "молодший сержант", а також воює з 2022 року навіть на гарячих напрямках фронту. Його дружина принесла у зал суду численні подяки та нагороди, серед яких навіть була одна від Валерія Залужного.

Теги за темою
напад
Джерело матеріала
loader
loader