"Точно не кіт": жінка випадково дізналась, що жила в одній кімнаті з дикою твариною
"Точно не кіт": жінка випадково дізналась, що жила в одній кімнаті з дикою твариною

"Точно не кіт": жінка випадково дізналась, що жила в одній кімнаті з дикою твариною

Повернувшись додому з пошти, жінка натрапила на "маленького та темного" звіра, який сховався за столом у вітальні.

Користувачка соціальної платформи Reddit на одному з тематичних форумів Casual UK розповіла дивовижну історію про те, як випадково знайшла у себе вдома дику тварину зовсім не схожу на її рудого кота.

За словами авторки допису, це сталося, коли вона пішла на пошту, щоб забрати посилку. Повернувшись додому, жінка натрапила на маленьке лисеня, яке сховалося за столом у вітальні.

"Лисеня щойно проникло в мій дім і оселилося під столом. Випадково помітила, що щось маленьке та темне, точно не мій рудий кіт, сновигає у вітальні. Досі не можу збагнути, як воно туди потрапило, але вже викликали підмогу зі служби порятунку диких тварин. А як проходить ваш понеділок?" — написала користувачка, яка навіть придумала непроханому гостю прізвисько — Лерой.

Жінка побачила у будинку маленьке лисеня, яке сховалося за столом у вітальні
Фото: Reddit

Користувачі Reddit засипали авторку допису коментарями й висловили своє захоплення крихітним лисеням.

  • "Воно таке миле. Бажаю йому всього найкращого і сподіваюся, що цей малюк знайде собі друзів у притулку для диких тварин або щасливо повернеться назад у дику природу!";
  • "Воно таке крихітне і налякане! Бідолаха. Сподіваюся, вони знайдуть йому нову маму, і він зможе продовжити жити щасливим лисячим життям у дикій природі";
  • "Кумедний котик! Серйозно, він чудовий. Сподіваюся, у нього буде чудове життя в дикій природі, коли він виросте".

Наступного дня власниця будинку розповіла про долю свого нового друга.

"Служба порятунку диких тварин забрала Лероя. Як з’ясувалось, йому всього пару тижнів. Швидше за все, лисеня покинула матір. Воно забігло у мій будинок, бо спокусилося на котячий корм, що стояв неподалік біля входу. Дуже дякую рятувальникам за допомогу", — написала авторка допису на Reddit.

Лисеня залізло у будинок до жінки
Фото: Reddit

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що Мелісса Кім знайшла "собаку" на узбіччі дороги в Омазі (Північна Ірландія), але пізніше із жахом усвідомила, що насправді це дикий звір. Жінка забрала тварину до себе додому, але та поводилася досить "злісно".

Крім того, подружня пара Кеон Парса та Шелбі Кемп чотири роки тому забрали з притулку кішку Труді. Відтоді домашня улюблениця звикла бути в центрі уваги, але все змінилося з появою в родині первістка. На відео, що стало вірусним у TikTok, можна побачити, що кішка не дуже зраділа поповненню.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader