Тобто "росіяни не слов’яни"? Путін недвозначно підлестився до лідера Китаю
Тобто "росіяни не слов’яни"? Путін недвозначно підлестився до лідера Китаю

Тобто "росіяни не слов’яни"? Путін недвозначно підлестився до лідера Китаю

"Родина" російського диктатора росте

Російський диктатор Володимир Путін, під час свого візиту до Пекіну, згадав слова пісні 1940-х років, щоб описати відносини РФ та Китаю. На думку "президента" Росії цитата з пісні "росіянин з китайцем — брати навіки" якнайкраще описує відносини з КНР.

Уривок відповідного відео публікують різні Telegram-канали. Відбулося це під час виступу напередодні концерту на честь 75-річчя встановлення дипломатичних відносин Росії та Китаю.

"Захід присвячений 75-річчю встановлення дипломатичних відносин, у відомій пісні того часу — 75 років тому, вона часто виконується і в наш час — є фраза, що стала крилатою: "росіянин з китайцем — брати навіки. Упевнений, саме у такому братерському дусі ми продовжимо зміцнювати гармонійне російсько-китайське партнерство", — заявив Путін під оплески публіки та глави Китаю Сі Цзіньпіня.

У мережі на заяву російського диктатора вже відреагували. Питають, чи не означає це, що росіяни зовсім не слов'яни?

Нагадаємо, у четвер, 16 травня, російський диктатор відправився до Пекіну. Після офіційної зустрічі з лідером КНР Сі Цзіньпінем, про підсумки якої ми повідомляли раніше, має відбутися неофіційна частина.

Журналісти намагалися дізнатися, про що говоритимуть лідери двох країн у міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова. Проте той не спромігся дати чітку відповідь, натомість назвав Путіна "ішаком" та дав зрозуміти, хто займає позицію лідера, а хто васал.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, чого чекати від зустрічі Путіна та Сі. На думку аналітиків, Китаю важливо тримати РФ на короткому повідку.

Теги за темою
Володимир Путін Китай
Джерело матеріала
loader
loader