Ворог може завдати удару по Києву: Жданов попередив про небезпеку 26 травня
Ворог може завдати удару по Києву: Жданов попередив про небезпеку 26 травня

Ворог може завдати удару по Києву: Жданов попередив про небезпеку 26 травня

Російська окупаційна армія сьогодні використовує повітряні тривоги в якості психологічного тиску на українське населення.

Військовий експерт Олег Жданов розповів, коли ворог може вдарити по України знову та скільки ракет має у запасі для нових масованих атак по Україні.

Жданов наголосив, що не можна виключати, що російська армія завдасть удару по столиці у День Києва - в неділю, 26 травня.

"Хоча Київ вони давно не обстрілювали. Вони знають, що тут дуже щільна система протиповітряної оборони. І в принципі тільки можуть нас поганяти по бомбосховищах. А пробити оборону Києва їм ще не вдавалося, слава Богу. Хоча, щоб спаплюжити свято, цілком імовірно може бути удар. Не масований, але може бути груповий ракетний. Декілька ракет в бік Києва. Або будемо бігати весь день по бомбосховищах через оголошення повітряної тривоги", - каже Олег Жданов в інтерв'ю для ТСН.

Російська армія сьогодні використовує повітряні тривоги в якості психологічного тиску на українське населення, зазначив військовий експерт.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський та український військовик, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, у якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 900 тисяч підписників та 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Атака РФ по Києву: що відомо

Нагадаємо, що у ніч на 8 травня РФ вдарила по Києву крилатими ракетами. російські окупанти завдали ракетного удару по Україні. Атакували зокрема й столицю - Київ. Повітряна тривога тривала понад три години.

Більше військових новин:

Джерело матеріала
loader