Христина Пономар оголосила про завершення модельної кар'єри
Христина Пономар оголосила про завершення модельної кар'єри

Христина Пономар оголосила про завершення модельної кар'єри

Українка  Христина Пономар оголосила про завершення модельної кар'єри після восьми років роботи. У відео на YouTube дівчина пояснила, що прийняла це рішення, оскільки втратила інтерес до моделінгу та у неї змінилися пріоритети у житті.

– Коли був fashion week (тиждень моди – Авт.) восени, я відчула, що просто не виводжу. Я була у Нью-Йорку, у Лондоні, Мілані, прилетіла до Парижа. І в якийсь момент я зрозуміла, що це вже четверте місто, де я просто не виводжу: морально, фізично, взагалі ніяк. Тому що до цього я завжди розуміла, що мені погано, але переконувала себе "Добре, я зараз просто попрацюю, займу себе чимось і в мене все буде супер. Чому я себе накручую? Там люди вмирають, а я сиджу в Парижі та мені погано...", - уточнила манекенниця.

За словами Христини, якийсь період вона жила в переддепресивному стані, що дуже позначалося на роботі.

- Я дуже сильно заганяла, що я не маю права страждати, раз я сиджу в безпеці, зі мною нічого не відбувається, я повинна заробляти гроші, а не сидіти і плакати. Через те, що я якось закупорила у собі ці негативні емоції, у якийсь момент моя психіка просто не витримала. Я впала в якийсь переддепресивний стан, який діагностував мій психотерапевт. Ще до депресії не дійшло, але я мала максимальну апатію, мені нічого не хотілося... не хотілося їсти, спати. Французькі агенції мені приносили протеїнові йогурти і просили мене хоча б їх випити, тому що я почала стрімко худнути, не робила роботу. У якийсь день на fashion week просто не прийшла на показ, бо я просто його проспала. Я вимкнула телефон і принципово нікуди не пішла. Такого ніколи не було у моєму житті. Тоді я зрозуміла, що мені потрібна допомога.

Пономар планує завершити модельну кар'єру в Китаї, де вісім років тому розпочинала свій шлях у сфері моделінгу.

- У принципі все було супер, але я зрозуміла, що більше так не можу. Якоїсь миті зі своїм психотерапевтом я сіла і почала аналізувати, що відбувається. Я зрозуміла, що втратила інтерес до своєї роботи. Я зрозуміла, що моїй голові був якийсь ліміт, але ніколи не було амбіцій стати топмоделлю рівня Наомі Кемпбелл. Я казала, що вони в мене є, але я цього не відчувала. Я знала, що для того, щоб досягти такого рівня, мені ще років 10 доведеться працювати, а я більше не хочу. Я зрозуміла, що в мене інші пріоритети: я хочу сім'ю, я хочу дітей, я хочу розвиватися в інших сферах життя, а не лише досягати того, що мені не приносить задоволення, - підсумувала модель.

Христину Пономар на вулиці помітив директор агентства Intermodels, коли їй було 15. Після школи дівчина рік навчалася в університеті Бориса Грінченка, проте пішла з вузу через роботу. За словами дівчини, велику роль у її кар'єрі відіграла стрижка – Христина коротко підстриглася і на неї звернули увагу світові бренди.

Восени 2021 року вона відкрила показ Prada на Тижні моди у Мілані. Брала участь у показах: Givenchy, Lanvin, Valentino, Raf Simons, Acne Studios, Saint Laurent. У грудні цього року прикрасила обкладинку українського журналу ELLE. Дівчина брала участь у рекламних кампаніях Armani Exchange та Dolce&Gabbana, показах брендів UNDERCOVER та SACAI. В Інстаграмі у Крісті понад 47 тисяч підписників, а в TikTok – понад 493 тисячі.

Христина Пономар оголосила про завершення модельної кар'єри - Фото 1
Теги за темою
модель
Джерело матеріала
loader
loader