"Я боюся народжувати дитину": Злата Огнєвіч розповіла про страх материнства
"Я боюся народжувати дитину": Злата Огнєвіч розповіла про страх материнства

"Я боюся народжувати дитину": Злата Огнєвіч розповіла про страх материнства

Злата Огнєвіч розповіла про трагедію в родині і зізналася, що через це має страх народжувати власних дітей. Співачка зізналася, що лише нещодавно зізналася собі, що її лякає страх за дитину.

38-річна Злата Огнєвіч розповіла про смерть старшого брата, який потонув у річці та страх народжувати дітей. Подробицями співака поділилася в інтерв’ю Олексія Суханова.

"У мене був братик, який потонув у 6 років. І це така була трагедія для нашої сім’ї. Мені завжди його не вистачає. Фізичної присутності. Але на моральному рівні, на емоційному рівні, я відчуваю, що він поруч. Я подумки завжди до нього звертаюсь. Його звали Ігорьок. Напевно саме тому, я дуже сильно гостро сприймаю ці новини про хлопців", — розповіла співачка.

Злата Огнєвіч зізналася, саме через втрату брата, мріє, щоб у неї народився син. Однак співачка не приховує, що дуже боїться народжувати, через сумнів, що їй не вдасться вберегти свою дитину.

"Я дуже хочу народити хлопчика. Але я боюся цього. Я боюся, що він прийде у цей світ, жорстокий і колись мені подзвонять і скажуть: "Все…". Я думаю, що теж є такий страх, перед тим як народжувати дитину. Я хочу її привести в цей світ, але він дуже жорстокий. І я не знаю, як її вберегти. Я точно не буду обмежувати свою дитину в проявах. Так, хоче йти гратися з хлопцями на двір, хай іде. Я не маю права цього робити. Я хочу виховати вільну особистість. У якої немає, по можливості, меж, кордонів в своїх думках, в своїх мріях, проявах. Але я буду дуже сильно переживати. І в мене є такий страх", — пояснила Злата Огнєвіч.

Співачка також пояснила, що нещодавно зрозуміла, що боїться народжувати дитину, через те, що її може спіткати жахлива доля. Через те, що в її родині була така трагедія.

"В мене є такий страх, і він сидить на підсвідомості, дуже-дуже глибоко. Але водночас мені хочеться жіночого щастя, дуже сильно", — зазначила співачка.

01:21:07 - Трагедія родини Бордюг

Нагадаємо, раніше ми писали, Злата Огнєвіч зізналася, що намагалася скоїти суїцид.

Крім цього, Фокус писав, Злато Огнєвіч зізналася, що через борги їй відключили світло.

Теги за темою
Діти вагітність
Джерело матеріала
loader
loader