Унікальний спосіб Джулі Боуен тримати руки в чудовій формі: жодних дієт
Унікальний спосіб Джулі Боуен тримати руки в чудовій формі: жодних дієт

Унікальний спосіб Джулі Боуен тримати руки в чудовій формі: жодних дієт

Джулі Боуен відома своїм бездоганним виглядом на червоних доріжках, часто демонструючи свої рельєфні руки в сукнях, що підкреслюють фігуру. Якщо ви прагнете вдосконалити цю проблемну ділянку свого тіла, то Eatthis з'ясував, як такій зайнятій мамі, як Джулі, вдається залишатися у формі в умовах щільного графіка.

Біг

Боуен підкреслює важливість бігу у своєму повсякденному житті. Якщо раніше вона брала участь у змаганнях, то тепер просто виходить на короткі забіги, якщо дозволяє час. Незалежно від тривалості, вона вважає, що будь-яка пробіжка має значення.

Перехід на здоровий спосіб життя

Протягом багатьох років Джулі Боуен віддавала перевагу корисній їжі у своєму раціоні, свідомо уникаючи шкідливої або смаженої. Її постійне споживання екологічно чистих, зелених продуктів, таких як капуста, ще більше підтверджує важливість вибору на користь підтримки оптимального здоров'я.

Адаптація у харчуванні після народження дитини

Джулі визнає, що її харчові звички адаптувалися до вподобань її дітей. Вона не забуває про поживні продукти, такі як салати та курка, у своєму раціоні. Однак вона зізнається, що насолоджуватися тарілкою пластівців на вечерю разом з дітьми або навіть іноді балувати їх улюбленими ласощами не шкодить її здоров'ю в цілому.

Рецепт смачної вечері на швидку руку

Джулі ділиться своїм улюбленим рецептом на вечерю - курка Марбелья, класична і проста у приготуванні страва. Маринування м'яса з такими інгредієнтами, як чорнослив, коричневий цукор, оцет, оливки та лаврове листя надає йому вишуканого смаку.

Плавання

Джулі активно займається плаванням. Під час цих занять вона приділяє особливу увагу тонізації рук, а також допомагає собі скоротати час за прослуховуванням подкастів у водонепроникному чохлі для телефону.

Задоволення від текіли

Нещодавно Джулі відкрила для себе пристрасть до текіли, особливо оцінивши невелику різницю в тому, як вона впливає на неї порівняно з іншими видами алкоголю. Згідно з її дослідженнями, текіла по-іншому діє на центральну нервову систему, даючи їй заряд енергії, а не викликаючи сонливість, як вино.

Відмова від модних дієт

Коли справа доходить до пошуку правильної дієти для себе, Джулі зізнається, що вона не дуже багато експериментувала з різними примхами. Вона говорить, що не схильна терпіти голод і натомість зосереджується на дотриманні раціону, який відповідає її способу життя та вподобанням.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, які вправи допоможуть позбавитись від об’єму в руках.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader