Tesla Cybertruck ганебно застряг, намагаючись перетнути неглибоку річку
Tesla Cybertruck ганебно застряг, намагаючись перетнути неглибоку річку

Tesla Cybertruck ганебно застряг, намагаючись перетнути неглибоку річку

Виявилося, що позашляховик не такий прохідний, як анонсувалося. У підсумку його витягнув пікап Silverado.

Футуристичний позашляховик "Тесла Кібертрак" знову опинився в кумедній ситуації, коли не зміг подолати неглибоку річку в каньйоні Азуса в Каліфорнії. У підсумку йому на допомогу прийшов пікап. Про це пише Daily Mail.

Tesla Cybertruck спіймали під час спроби перетнути річку. На відео видно, як машина рухається вперед і назад, але не може виїхати на тверду землю.

На відео, опублікованому на YouTube, видно, як незграбний автомобіль від компанії Ілона Маска застряг у річці, а його шини вкриті водою. Водій намагався спочатку поїхати вперед, але забуксував, тоді він спробував здати назад, але і ця спроба закінчилася невдачею.

Tesla Cybertruck застряг у річці

За словами користувача YouTube, після неодноразових спроб вибратися з річки, Tesla Cybertruck у підсумку "врятував" пікап Silverado, який і витягнув його з річки.

Коментатори висміяли водія за спробу перетнути водойму річку на розрекламованому позашляховику.

"Я думав, що це найкращий позашляховик у світі, але що сталося", — сказав один із коментаторів.

"Одна з проблем, яку я помітив у Кібертраку, полягає в тому, що він занадто жорсткий для своєї великої колісної бази. Коли колеса розташовані так далеко одне від одного, вам потрібна додаткова підвіска. В іншому разі це просто висока машина", — зазначив інший коментатор.

Ще один порадив водіям Tesla Cybertruck завжди брати з собою друга на стандартному позашляховику, який завжди зможе прийти на допомогу. Тому що підвіска і шини позашляховика Tesla не призначені для бездоріжжя. Кумедно, але на офіційному сайті Tesla є фото Cybertruck, який якраз долає річку посеред бездоріжжя.

Рекламне фото Tesla Cybertruck
Фото: Tesla

Це останній з безлічі інцидентів з автомобілем, з якими у багатьох покупців виникло безліч проблем. Найдешевший "Кібертрак" коштує 57390 доларів, найдорожча модифікація Cyberbeast — 96390 доларів.

Рекламне фото Tesla Cybertruck
Фото: Tesla

У березні репер 2Rar врізався в культову вивіску готелю "Беверлі-Гіллз" і попросив в Ілона Маска нову машину, оскільки в його новенького позашляховика відлетіли двері

Інший необережний водій у березні виїхав на своєму Tesla Cybertruck на каліфорнійський пляж і застряг у прибої.

Також Фокус писав про те, що в США зламався новенький електромобіль Tesla Cybertruck, пробіг якого становив лише 56 км. Водій хотів його зарядити, оскільки рівень заряду батареї становив лише 47%. Але в підсумку з автомобіля почала витікати охолоджувальна рідина.

Теги за темою
Ілон Маск Tesla
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader