Суд знову арештував колишнього одеського військового комісара Борисова
Суд знову арештував колишнього одеського військового комісара Борисова

Суд знову арештував колишнього одеського військового комісара Борисова

Суд знову арештував колишнього одеського військового комісара Борисова - Фото 1

Він може вийти з-під варти за умови внесення застави у сумі 140 мільйонів гривень.

Печерський районний суд Києва у четвер, 30 травня, знову обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів колишньому начальнику Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгенію Борисову. Він може бути звільнений з-під варти у разі внесення застави у розмірі 140 мільйонів гривень, інформує Державне бюро розслідувань у Telegram.

Два дні тому працівники ДБР затримали Борисова на виході з СІЗО, коли за нього внесли 12 мільйонів гривень застави. Того ж дня йому повідомили про нову підозру в організації легалізації незаконних доходів на суму у понад 140 мільйонів гривень (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 209 КК України).

У ДБР наголосили, що після сплати застави Борисов планував вийти з СІЗО та переховуватися від слідства, зокрема, виїхати за межі України.

Правоохоронці підозрюють його у незаконному збагаченні, нез’явленні на службу та ухиленні від військової служби. Крім того, Національне агентство з питань запобігання корупції підготувало обґрунтований висновок про незаконне збагачення колишнього начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова на суму близько 188 мільйонів гривень. У липні 2023 року суд обрав Борисову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. // Дзеркало тижня

Tweet
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader