Три місця влучання по Харкову: кількість жертв обстрілу збільшується
Три місця влучання по Харкову: кількість жертв обстрілу збільшується

Три місця влучання по Харкову: кількість жертв обстрілу збільшується

На місто чекає важка ніч.

Наразі відомо про три місця влучання по Харкову: п'ятиповерховий житловий будинок, крамниця, яка розташована у триповерховій будівлі, та швейний цех. 

Про це заявив очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко, - повідомляє Суспільне. Харків. 

Спочатку стало відомо, що щонайменше одна людина загинула внаслідок прямого влучання по п'ятиповерхівці, також загинув охоронець швейного цеху, який в момент удару перебував на вулиці, зазначив Тимошко.

За його словами, кількість жертв ракетної атаки РФ буде збільшуватися: у будинках поруч з місцями влучань вибиті вікна, у людей можуть бути осколкові та вибухові травми. 

За попередньою інформацією, Росія вдарила по Харкову ракетами С-300, повідомив журналістам очільник поліції регіону Володимир Тимошко. 

Оновлено станом на 02:02 31 травня 2024 року

Відомо про трьох загиблих внаслідок серії ударів по Харкову станом на 02:00, повідомив представникам ЗМІ очільник поліції регіону Володимир Тимошко. 

Оновлено станом на 02:11

Пізніше інформацію про трьох загиблих підтвердив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Також вже відомо про 16 постраждалих. 

Серед поранених - медик екстреної медичної допомоги, пошкоджене авто "швидкої". 

Ворог знову застосував тактику подвійного удару, в той час, як на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці. 

За попередніми даними, окупанти вдарили ракетами С-300 у Новобаварському районі Харкова. Усі влучання - виключно цивільна інфраструктура. 

Ліквідація наслідків триває.

Оновлено станом на 02:14 

Близько чотирьох людей ще можуть перебувати під завалами житлової п'ятиповерхівки, повідомив Суспільне Харків міський голова Ігор Терехов.

Джерело матеріала
loader