Відома співачка розповіла про близький зв'язок із Даніелем Салемом
Відома співачка розповіла про близький зв'язок із Даніелем Салемом

Відома співачка розповіла про близький зв'язок із Даніелем Салемом

Півроку тому Lida Lee вже приписували роман із шоуменом-воїном.

Українська співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) пережила важкий період - лікування в реабілітаційному центрі від алкогольної залежності, зраду друзів і болісний пошук себе. Зараз у її житті розпочався новий етап.

Відзначити його артистка вирішила виходом нового треку "Сама" і новою зачіскою - Ліда Лі позбулася звичного усім каре, яке було невід'ємною частиною її сценічного образу. Крім того вона розповіла, хто був її підтримкою і натхненням у цей непростий час.

У своєму блозі в Instagram вона подякувала українському шоумену і військовому Даніелю Салему. "У кожного в житті має бути людина, яка тебе підтримає... Вчасно. Щоб була та перша людина, яка скаже: "Ти зможеш!" Даніель став тим, хто підтримав одним із перших", - написала Скорубська.

Варто зазначити, що це спровокувало нову хвилю чуток про те, що між Салемом і Лідою Лі не просто дружба. Восени минулого року їм приписували роман, але співачка, яка на той момент лише нещодавно розійшлася з бойфрендом, відкидала всі припущення, що в неї були стосунки з холостим шоуменом.

Lida Lee про Даніеля Салема
Lida Lee новини - Ліда Лі висловилась про стосунки з Даніелем Салемом / instagram.com/lidalee_official

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Репяхова, дружина і концертний директор Віктора Павліка, влаштувала співакові шок після операції - від надлишку почуттів він розплакався і схопився за серце.

Також українська співачка Злата Огнєвіч натякнула, що виходить заміж. Артистка поділилася загадковим знімком з каблучкою на безіменному пальці та романтичним написом.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader