Цієї ночі росіяни атакували Харків. Загиблих вже п'ятеро
Цієї ночі росіяни атакували Харків. Загиблих вже п'ятеро

Цієї ночі росіяни атакували Харків. Загиблих вже п'ятеро

Число загиблих та постраждалих внаслідок нічного удару по житловому будинку в Харкові збільшилося.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.Він разом із Державною службою з надзвичайних ситуацій показав наслідки російського обстрілу.

"Виникло п'ять осередків займання за різними адресами на загальній площі близько 1200 кв.м", – зазначили в ДСНС.

За словами глави ОВА, росіяни вдарили по кількох локаціях у місті. Серед тих, хто постраждав, є двоє дітей – хлопчик та дівчинка 12 років.

Одна з російських ракет влучила у житлову п’ятиповерхівку. Там частково зруйновано з третього по п’ятий поверх. На місці влучання виникла пожежа. У ДСНС повідомили, що з напівзруйнованого будинку рятувальники витягли шістьох людей, з них – одну дитину. Саме внаслідок удару по 5-поверховому будинку загинули три людини та постраждали всі, про кого зараз відомо.

Ще один чоловік 1959 року народження загинув внаслідок влучання російської ракети у землю на території цивільного підприємства. Також внаслідок ударів пошкоджені пожежний автомобіль та авто "швидкої". 

Також зафіксовано влучання у триповерхову адмінбудівлю. Ліквідація наслідків триває. На місці зруйнованого будинку продовжують шукати людей.  За словами міського голови Ігоря Терехова, під завалами можуть перебувати ще люди.

Згодом Синєгубов повідомив, що з-під завалів п'ятиповерхівки дістали тіло п'ятої загиблої людини.

Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader
loader