Як може завершитися війна і чи будуть переговори з РФ: експерт дав прогноз
Як може завершитися війна і чи будуть переговори з РФ: експерт дав прогноз

Як може завершитися війна і чи будуть переговори з РФ: експерт дав прогноз

Кремль регулярно імітує готовність до змістовних переговорів у рамках тривалої інформаційної операції, яка має на меті переконати Захід піти на поступки щодо територіальної цілісності та суверенітету України.

Однак, як стверджують аналітики ISW, залишаэтсья неясним, чи невстановлені російські джерела, які спілкуються із західними медіа, сприяють цим зусиллям, чи точно відображають інтереси та погляди Путіна. Як би там не було, військові експерти висловлювали впевненість, що Москва набагато більше зацікавлена в «максималістський перемозі в Україні», аніж у будь-якому замороженні дій на фронті.

У свою чергу екс-надзвичайний та повноважний посол України в США, український політик Валерій Чалийй висловлював впевненість, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою. В етері «Еспресо» Чалий запевняв, що в Кремлі можуть поширювати тези про переговори з метою дестабілізації ситуації в Україні.

«Росія розуміє тільки силові методи. Ймовірно, Росія і далі буде говорити про переговори задля тиску партнерів на Україну. Однак я вважаю, що ця війна жодними угодами не закінчиться», - висловлював свою думку Чалий.

За словами Чалого, цей етап багаторічної російсько-української війни завершиться без угод і тим, що буде зафіксовано на полі бою.

За словами президента України Володимира Зеленського, на першому Глобальному Саміті миру напрацюють деталі по трьом пунктам Формули миру, а потім ці напрацьовані документи передадуть до рф.

«Ми взяли три пункти – ядерна безпека, продовольча безпека і гуманітарний напрямок, там до речі, не тільки обмін, а й повернення вкрадених Росією, примусово вивезених в Росію дітей. Тобто ці три моменти дуже важливі», - підкреслював Зеленський.

Після цього на технічному рівні представники лідерів всіх держав будуть пропрацьовувати по деталях кожен з цих пунктів. Потім їх передадуть російським представникам.

Останні новини України:

Жахлива знахідка: жертв нового удару виявилося більше.

Новий ракетний удар по Україні: наслідки дуже трагічні.

Військовий експерт розповів, чи може НАТО закрити небо над Україною.

Теги за темою
переговори
Джерело матеріала
loader
loader