Найстарша мама України заявила, що хоче народити ще одну дитину
Найстарша мама України заявила, що хоче народити ще одну дитину

Найстарша мама України заявила, що хоче народити ще одну дитину

Найстарша мама України Валентина Підвербна, у якої суд відібрав 12-річну доньку, хоче повернути Анну-Марію додому та народити ще одну дитину. Про це вона розповіла у коментарі "ТСН".

- Із задоволенням народила б ще одну дитину. Хочу. Аня повернулася б до мене няньчити дитину. Але я не маю грошей на це (процедуру штучного запліднення – ред.), - розповіла Підвербна.

Під час спілкування з журналістами 78-річна Підвербна розплакалася і зізналася, що не знає, як повернути додому свою доньку. Наразі жінка затіяла у квартирі ремонт, щоб створити відповідні умови для Анни-Марії. Також вона планує звернутися за допомогою до президента Володимира Зеленського.

- Я намагаюся забрати дитину. У квартирі роблю ремонт, привезли меблі, окрім кухні. Виплачу кухню - мені привезуть і ці меблі. Буде в мене краса, приїдете дивитись, як у мене гарно, – каже пенсіонерка.

Заступник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш, який узяв під свій контроль родину Підвербної, розповів про позитивні зміни у житті Анни-Марії. Нині дівчинка живе у новій родині, стан здоров'я у неї покращився.

- Вона усміхнена, задоволена, щаслива. Сказала мені, що хоче грати на піаніно, але я спростив це і тепер вона гратиме на синтезаторі. Має талант до музики. Попереду в Ані лікування ока, операція, після цього вона хоче займатися спортом, - написав чиновник, опублікувавши фото Підвербної-молодшої.

Блауш зазначив, що дівчинка любить свою маму та іноді з нею бачиться, але через психологічний стан Підвербної ці зустрічі стають щораз коротшими.

  • 20 жовтня суд Чернігова ухвалив рішення відібрати 12-річну доньку у найстаршої матері України Валентини Підвербної. Жінку, яка народила дитину у 65 років, звинувачували у домашньому насильстві.
  • 22 червня Навозаводський суд Чернігова закрив адмінпротокол стосовно найстарішої матері України Валентини Підвербної, яку звинувачують у знущаннях над дочкою Ганни. За словами адвоката, дитина у судді не підтвердила факти побиття матір'ю.
Теги за темою
Діти Суд
Джерело матеріала
loader