Жінка поставила вдома приховану камеру задля безпеки, але побачила дещо інше
Жінка поставила вдома приховану камеру задля безпеки, але побачила дещо інше

Жінка поставила вдома приховану камеру задля безпеки, але побачила дещо інше

Кайла Самсон переконана, що це — "найточніше" підтвердження існування потойбічного світу.

Кайла Самсон з Великої Британії задля безпеки встановила у своєму будинку приховані камери, однак несподівано побачила у записах дещо інше. Жінка поділилася на своїй сторінці у Facebook відео, на якому двері, що активуються тільки відбитком пальця, посеред ночі відчиняються самі по собі.

"Ці двері ведуть у спальню моєї доньки. Ручка реагує на відбиток пальців: зсередини відкривається, як зазвичай, а от зовні ви маєте прикласти палець до датчика, а потім, коли він буде зчитаний, опустити ручку вниз. На цьому записі, оскільки вона не рухається, здається, що хтось відчиняє її зсередини", — розповідає Кайла.

Британка переконана, що це — "найточніше" підтвердження існування потойбічного світу.

"Мій старший син, коли жив у тій кімнаті, одного разу запитав: "Чому люди стоять у кімнаті та дивляться на стіни". Донька, якій зараз чотири роки, також розповідає моторошні історії й постійно запитує про сестру, яка приходить до неї в кімнату. Дитина боїться спати без увімкненого світла й наполягає на тому, щоб ковдра закривала вид на шафу, щоб не бачити її, але я не знаю, що це за "вона", — каже пані Самсон.

Власниця будинку й сама відчуває дискомфорт. Щойно вона повертається на сходовий майданчик і дивиться вниз, то у неї з'являється відчуття, що там хтось стоїть.

Переглянувши відео, користувачі мережі розділилися в думках. Дехто вірить в існування потойбічних сил та привидів, інші знайшли більш правдоподібне пояснення.

  • "Ого, у вас є привиди!";
  • "Я мешкаю у квартирі. Привид старенької, яка жила тут до нас, любив ночами відкривати й закривати шафи на кухні. Ми навіть відчуваємо її запах, бо вона дуже багато курила";
  • "Тобто ви не розглядаєте версію, що хтось просто не закрив щільно двері?".
  • "Хто хоче побачити привидів, той і побачить їх".

Нагадаємо, раніше приватний детектив розповів про те, як знайти приховані камери в орендованих квартирах або будинках і що потрібно робити, якщо ви виявили секретний пристрій.

А от садівник Джефф Пермар з Міддлтауна встановив приховану камеру з датчиками руху, щоб спіймати хулігана, який краде з його городу овочі та фрукти. Переглянувши відзняті записи, чоловік не міг повірити своїм очам.

Джерело матеріала
loader