Петиція щодо бронювання рятувальників і пожежників набрала понад 30 тисяч голосів
Петиція щодо бронювання рятувальників і пожежників набрала понад 30 тисяч голосів

Петиція щодо бронювання рятувальників і пожежників набрала понад 30 тисяч голосів

Петиція до Кабміну з закликом передбачити бронювання усього особового складу пожежної охорони та служби надзвичайних ситуацій, оперативно-рятувальної служби та інших працівників цивільного захисту, що з’явилась на сайті уряду 31 травня, вже набрала понад 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду.

У петиції наголошується, що вона написала «по причині зняття броні та мобілізації рятувальників, особового складу пожежної охорони, служби надзвичайних ситуацій, оперативно-рятувальної служби та інших працівників цивільного захисту».

-  На даний момент бронь з частини бійців знята! ДСНС здійснює важливу місію в тилу! Це наші захисники та рятувальники, які ризикують своїм життям щоразу, а особливо під час воєнного стану в країні, - йдеться у тексті петиції.

Станом на день 3 червня петицію підписали 30 281 людина.

  •  2 червня про те, що уряд може ухвалити рішення про позбавлення права бронювання співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, повідомив народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко. За його словами, є відповідний законопроєкт. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. o
  • 18 травня, в день набрання чинності новим законом про мобілізацію, Міноборони запустив мобільний додаток "Резерв+" для оновлення військово-облікових даних онлайн. Це потрібно зробити протягом двох місяців. "Резерв+" є одним зі способів оновлення даних, також це можна зробити через ЦНАП та ТЦК. 
Теги за темою
ДСНС
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader