Народилась у минулому столітті: чоловік показав свою найстарішу в світі кішку
Народилась у минулому столітті: чоловік показав свою найстарішу в світі кішку

Народилась у минулому столітті: чоловік показав свою найстарішу в світі кішку

Домашня улюблениця ніколи не відвідувала ветеринара і сидить на змішаній дієті, що складається з курки та котячого корму.

69-річний Леслі Грінхоф з Великої Британії вважає, що його кішка Міллі — найстаріша у світі. За словами господаря, вона народилася аж у 1995 році. Детальніше про цю історію написало видання Daily Star.

Міллі раніше належала покійній дружині Леслі, 55-річній Паулі, яка купила її у віці трьох місяців. На жаль, у квітні 2020 року жінка померла внаслідок ускладнень, пов’язаних з інфікуванням COVID-19, тож Грінхофу довелось взяти на себе опіку над твариною.

Домашня улюблениця ніколи не відвідувала ветеринара і сидить на змішаній дієті, що переважно складається з курки та котячого корму. Леслі стверджує, що довге життя кішки пов'язане з великою кількістю ласощів у раціоні, консервами з тунцем та креветками, а також обіймами на дивані.

Кішка Міллі претендує на статус найстарішої у світі
Фото: SWNS

"Міллі — жвава дівчинка. Все ще може підстрибувати, але трохи повільніше, ніж раніше. Люди не можуть повірити, що їй 29! У неї немає жодних серйозних проблем зі здоров'ям, окрім часткової втрати слуху. До того ж Міллі не турбують інші коти, це також допомогло їй прожити довге і спокійне життя", — впевнений Грінхоф, комірник на пенсії зі Стокхорса (графство Чешир, Велика Британія).

Чоловік хоче подати кандидатуру Міллі до Книги рекордів Гіннеса й зараз намагається знайти спосіб зв'язатися з представниками цієї організації, щоб офіційно підтвердити досягнення.

"Я хочу поїхати, щоб зафіксувати рекорд в пам'ять про мою покійну дружину, але боюся, що Міллі не перенесе подорож. Паула любила її, і всі повинні знати, що вона — чудова кішка", — додав господар.

Леслі Грінхоф хоче подати кандидатуру Міллі до Книги рекордів Гіннеса
Фото: SWNS
Леслі Грінхоф хоче подати кандидатуру Міллі до Книги рекордів Гіннеса
Фото: SWNS

До речі, наразі титул найстарішої кішки у світі зберігає 28-річна Флоссі, яка народилася 29 грудня 1995 року.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що на одному з тематичних форумів на Reddit з’явилась фотографія "найбільшого у світі кота", якого звуть Кефір. Хоча деякі користувачі мережі запідозрили, що це може бути зовсім інший вид.

Крім того, 33-річний Бай Ін з містечка Нінбо, що в Китаї, знайшов у своєму домашньому сховищі осиротілих кошенят. Щоб врятувати малюкам життя, винахідливий чоловік змайстрував спеціальний пристрій для годування — інноваційний молоковідсмоктувач

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader
loader