"Важкий ранок": ЗС РФ завдали ракетного удару по Дніпру, багато поранених
"Важкий ранок": ЗС РФ завдали ракетного удару по Дніпру, багато поранених

"Важкий ранок": ЗС РФ завдали ракетного удару по Дніпру, багато поранених

Сили ППО збили дві ракети над Дніпром. Як повідомив глава ОВА Сергій Лисак, поранення внаслідок падіння уламків дістали двоє дітей та четверо дорослих.

Вранці вівторка, 4 червня, російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. Про це повідомив глава Дніпропетровської облдержадміністрації Сергій Лисак.

"Важкий ранок у Дніпрі", — написав він.

За його інформацією, протиповітряна оборона збила 2 ракети. Утім, внаслідок падіння уламків, сталося пошкодження цивільної інфраструктури та виникла пожежа.

Також поранення отримали місцеві мешканці, серед яких є діти. Хлопчик, якому 1 місяць, у задовільному стані, його лікуватимуть амбулаторно. 17-річний юнак у лікарні в стані середньої тяжкості.

Постраждали також 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Одна з них госпіталізована, лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості, повідомив Сергій Лисак.

Пошкоджено півтора десятки авто. Вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні.

У ліквідації наслідків, як наголосив Сергій Лисак, задіяні всі необхідні служби.

Нагадаємо, 31 травня Збройні сили Російської Федерації обстріляли Київ із застосуванням ракетного озброєння. Унаслідок падіння уламків у Голосіївському районі міста виникла пожежа.

Пізніше стало відомо, що ворог застосував для удару по столиці крилату ракету "Іскандер-К". Окрім того тієї ночі росіяни запустили по Харкову з Бєлгородської області п'ять зенітних керованих ракет С-300/С-400. Також ЗС РФ запустили чотири ударні БПЛА типу Shahed-131/136 з району Єйська.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader