Віталій Козловський висміяв чоловіків, які ховаються від працівників ТКЦ
Віталій Козловський висміяв чоловіків, які ховаються від працівників ТКЦ

Віталій Козловський висміяв чоловіків, які ховаються від працівників ТКЦ

Віталій Козловський вже майже рік служить в армії. Зараз співак проходить військову службу у президентському оркестрі в столиці.

Співак і військовослужбовець Віталій Козловський висміяв чоловіків, які ховаються від ТЦК і не хочуть іти в армію. Жартівливу картинку співак опублікував у себе на сторінці в інстаграм вчора, 4 червня.

Зокрема, Віталій Козловський, який вже близько року служить в армії показав картинку на які зображений статний чоловік, з довгим волоссям, який, судячи з зовнішнього вигляду, тривалий час прожив у лісі. Біля нього зображена маленька і тендітна жінка в хустинці, яка тримає в руках сокиру. На картинці написаний їх діалог. Чоловік питає: "Ти купила мені сигарети?", на що жінка відповідає: "Піди сам купи, ТЦКашники вже поїхали". Іронічний зміст цієї картинки вказує на ухилянтів, які ховаються від військкоматів та жінок, які всіма силами "відбивають" своїх чоловіків від служби в армії.

Жарт про ухилянтів

Сам же Козловський у червні 2023 року отримав повістку і був мобілізований в армію. Вже в липні 2023 року співак склав присягу. Вже в березні 2024 року Віталій Козловський зізнався, що служить у президентському оркестрі в столиці.

Варто відзначити, що з 18 травня в Україні вступив в дію новий закон про мобілізацію, згідно з яким усі чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, які військовозобов’язані, повинні оновити свої дані в ТЦК. Зробити вони це можуть як у військкоматах, так і через програму "Резерв+", чи в ЦНАПі.

Теги за темою
Армія
Джерело матеріала
loader
loader