До пюре, макаронів і каш: м'ясний гуляш з грибами та вершками
До пюре, макаронів і каш: м'ясний гуляш з грибами та вершками

До пюре, макаронів і каш: м'ясний гуляш з грибами та вершками

Гуляш завжди готується з м'яса, але можна використовувати не тільки свинину, але і куряче м'ясо. Для того, щоб гуляш був густим, додайте вершки, смажені гриби.

З чого приготувати смачний гуляш

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного гуляшу з м'яса, грибів та вершків.

Рецепт гуляшу

Інгредієнти:

  • 500 г свинячої вирізки
  • 300 г печериць
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл вершків 30-33%
  • 100 мл води
  • 2-3 ст л соєвого соусу
  • спеції
  • зелень

Спосіб приготування:

1. Свинину поріжте на шматочки та обсмажте на сковороді.

М'ясо для страви

2. Далі до м'яса додайте гриби, обсмажте подрібнений часник і цибулю, додайте в м'ясо. Обсмажте 1-2 хвилини і влийте вершки з водою.

Приготування гуляшу

3. Додайте улюблені спеції та тушкуйте на повільному вогні ще 10 хвилин до загусання соусу.

Присипте зеленню і можна їсти!

Готовий гуляш

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Гуляш із телятини
  • Суп-гуляш
  • Гуляш із яловичини в мультиварці
Джерело матеріала
loader
loader