Роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни
Роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни

Роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни

Українці, які подорожують Європою, зокрема країни, такі як Німеччина, Польща, Румунія, Словаччина, Австрія та інші, можуть скористатися послугою роумінгу від операторів мобільного зв'язку, таких як Київстар, Vodafone та lifecell.

З початку літа 2024 року для них діє спеціальна умова, яку називають "Роумінг як вдома".

Роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни - Фото 1

Київстар

Це означає, що коли українські абоненти перетинають кордон однієї з 27 країн Європи, вони можуть продовжувати користуватися своїм тарифом так, як це роблять в Україні. Їм не потрібно платити додатково за використання хвилин розмов та мегабайт.

Однак обсяг доступних хвилин, SMS та мегабайт у роумінгу залежить від умов їх тарифного плану. Також важливо мати на увазі, що в деяких країнах починають закривати 2G/3G мережі, тому для використання мережі необхідно мати 4G-SIM або eSIM.

Щодо вартості є інформація про Базовий тариф, за якого у роумінгу вартість 100 МБ даних становить 50 гривень, 10 хвилин розмов – 25 гривень, а 25 SMS – 25 гривень.

Роумінг від Київстар, Vodafone та Lifecell: які умови та ціни - Фото 2

Vodafone

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

З вересня 2024 року, якщо ви користуєтеся послугою "Доступний роумінг у подарунок" від Vodafone, ви зможете постійно спілкуватися в різних країнах до 30 вересня 2024 року. Ця послуга автоматично активується для клієнтів підписки Vodafone, так що вам не потрібно нічого додатково налаштовувати.

Для використання роумінгу потрібно мати достатню суму на рахунку для оплати послуг у країні, де ви знаходитесь. Також, якщо ви не підключили цю послугу, на сайті оператора ви можете ознайомитись з тарифами, які діятимуть для вас у разі відсутності підключення.

Lifecell

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Оператор запустив зручну послугу своїм абонентам. Тепер, сплачуючи свій тариф, Ви можете автоматично одержати 40 ГБ мобільного інтернету для використання за кордоном. Ця акція діє у кількох країнах, не тільки в ЄС, включаючи Австрію, Бельгію, Велику Британію та інші. Крім того, компанія пропонує базові умови для роумінгу.

Вам буде цікаво дізнатися у Lifecell розповіли, як залишатися на зв'язку за смішну плату: місяць – лише 40 гривень

Джерело матеріала
loader
loader