Змінити спосіб життя за 5 днів: авторська програма харчування від Kroma
Змінити спосіб життя за 5 днів: авторська програма харчування від Kroma

Змінити спосіб життя за 5 днів: авторська програма харчування від Kroma

Нова крута тенденція називається "перезавантаження способу життя". Якщо ви хочете дати своєму тілу стрибок після надмірних насолод у відпустці чи на святах, схуднути, відмовитися від кави чи просто освіжити організм, перезавантаження способу життя може бути саме тим, що вам потрібно.

Редакторка Алекса Меллардо розповідає, що спробувала 5-Day Reset від Kroma Wellness. Якщо ви ще не чули про Kroma, головним завданням бренду є використання "сили їжі як ліків" разом із екологічно чистими, насиченими поживними речовинами та високоякісними інгредієнтами з усього світу, пише видання eatthis.com.

Мета Kroma – спростити речі, коли справа доходить до "найздоровішого, найжвавішого" життя за допомогою корисних для вас продуктів.

Засновник і генеральний директор Kroma Wellness Ліза Оденвеллер розповідає: "Наше трансформаційне 5-денне відновлення всього тіла фокусується на харчуванні, а не на голодуванні, і може бути налаштовано відповідно до ваших власних унікальних потреб і цілей. Ми розробили програму, яка забезпечує реальні результати без жодних жертв, щоб ви могли повністю проявити себе у своєму повсякденному житті".

Естетика на висоті

"Відкривши пакет, стало зрозуміло, що він добре підходить для Instagram. My Reset поставляється з 50 продуктами харчування та напоями (10 порцій щодня протягом п’яти днів) у мінімалістичній білій коробці з білою стрічкою. Пакети мали відповідний колір – від сонячно-жовтого до персикового та пурпурового, позначені днями та пронумеровані, що полегшувало процес скидання. У комплект поставки також входить піноутворювач", – розповідає Алекса.

Барвисті пакети F+B варіюються від смузі до зволожуючих еліксирів і кісткового бульйону

"Reset позбавив мене будь-яких здогадів, оскільки всі інгредієнти та інструкції зручно позначені на лицьовій стороні кожного пакета. Ви почнете дні із пакету "Сяйво", який представляє собою Beauty Matcha Latte. Далі йде пакет "Сніданок" – суперкаша з корисних інгредієнтів. Інші пакети на кожен день включають еліксир Supergreens, бульйон з яловичої кістки, смузі з різними смаками та еліксир зволоження журавлини, щоб задовольнити ваш обід, вечерю та закуски", – додає редакторка.

Алекса Меллардо сподобався той факт, що цей конкретний Reset містив як їжу, так і напої, а не лише рідини.

Можна взяти з собою в дорогу

"Одна з моїх найулюбленіших частин Reset полягає в тому, що пакети не потребують особливих зусиль для збирання. Ви просто змішаєте їх з водою або вашим улюбленим типом молока та насолоджуєтеся! Крім того, ви можете пити смузі, кістковий бульйон або навіть їсти кашу на ходу. Вони справді створені для зайнятого способу життя", – говорить Меллардо.

Заспокоює кишечник, запобігає старінню та забезпечує швидкі результати

Повністю вилікувати нездоровий кишечник може бути складно, і якщо ви маєте справу зі складними проблемами зі шлунком, консультація з медичним працівником завжди має бути вашим головним пріоритетом. Зважаючи на це, Ліза Оденвеллер каже, що першим кроком до покращення здоров’я вашого кишечника є усунення збудників запалення у раціоні, таких як глютен, пшениця, молочні продукти, цукор, оброблені харчові продукти, алкоголь, кава, і заміна їх "чистими, органічними протизапальними продуктами".

Надмірне вживання алкоголю, запальна їжа і навіть стрес можуть прискорити процес старіння. Отже, чиста дієта, насичена органічними овочами, чистим білком і фруктами, може стати надійною відправною точкою, щоб повернути вас на правильний шлях.

"Проблема в тому, що напружений графік не дозволяє нам присвятити години на кухні, готуючи здорову їжу, тому Reset є чудовим варіантом. І забезпечує реальні швидкі результати. Я почувався повністю задоволеною протягом усього перезавантаження способу життя, і все ще маю свою енергію. Десять із десяти рекомендую!", – підсумувала редакторка Алекса Меллардо.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як ефективно втратити зайву вагу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader