Будуть соковитими: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже м'яких біляшів з картоплею та м'ясом
Будуть соковитими: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже м'яких біляшів з картоплею та м'ясом

Будуть соковитими: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт дуже м'яких біляшів з картоплею та м'ясом

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася новим рецептом біляшів, які виходять неймовірно ароматними та соковитими. Ці біляші стануть чудовим частуванням для всієї родини.

Інгредієнти:

  • 500 г м'яса (свинина, яловичина чи суміш)
  • 2-3 середні картоплини
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 пучок зеленого лука
  • 2-3 зубчики часнику
  • Листи для біляшів (готове або домашнє тісто)
  • Борошно для посипання
  • Вершкове масло для смаження

Інструкції:

Подрібніть м'ясо у фарш або використовуйте готовий фарш. Натріть картоплю на середній тертці. Дрібно наріжте зелену цибулю. Подрібніть часник, ділиться "Майстер Шеф" Литвинова.

Змішайте всі підготовлені інгредієнти в мисці, додайте сіль і перець за смаком. Добре перемішайте масу до однорідності, переконавшись, що це компоненти рівномірно розподілені.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, розкотіть аркуш тіста на присипаному борошном поверхні. Викладіть фарш на тісто, залишивши приблизно 5 см до краю. Поверніть тісто з начинкою в рулет, затисніть до кінця. Наріжте рулет на шматочки.

Поверніть кожен шматочок зрізом до себе і злегка посипте борошном. Розкачайте кожен шматочок у тонке коло. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте вершкове масло.

Обсмажуйте біляші по 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Якщо біляші здаються не повністю готовими, додайте по кілька хвилин на кожну сторону, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader