На фронті загинув Арсен Федосенко, найкращий фотограф ЗСУ
На фронті загинув Арсен Федосенко, найкращий фотограф ЗСУ

На фронті загинув Арсен Федосенко, найкращий фотограф ЗСУ

На фронті внаслідок удару росіян авіабомбою загинув один із найкращих фотографів Збройних Сил України Арсен Федосенко. Про загибель фотографа повідомив у Facebook військовослужбовець Тарас Іщик.

- Військовий фотограф завжди ризикує життям, щоб ми побачили більше. Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці Страткому - це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був... Страшне слово "був". Русня вбила його. КАБи", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Березовий сік".

У лави Збройних Сил Арсен Федосенко долучився навесні 2022 року. Останній допис на сторінці фотографа у Facebook був присвячений дню журналіста.

- Бути відкритим. Приймати й пропускати крізь себе чужий біль. Зберігати об‘єктивність. Заслужити довіру співрозмовника. Пам‘ятати кожного, з ким спілкувався востаннє, і його мрії. Робити все, щоб ми знали героїв, і не забули ворогів, - підписав він допис із власними фотографіями.

  • 2 червня редакція інформаційного агентства "Українські новини" повідомила, що у боях під Часовим Яром загинув співробітник "Українських Новин" Олександр Петраковський.
  • 30 квітня на фронті загинув український актор театру і кіно Євген Шумілов, намагаючись врятувати побратима.
Джерело матеріала
loader
loader